Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Tveksam Chung

februari 11th, 2019

ATP Rotterdam 
Chung – Basilashvili 
Jag trodde verkligen Chung skulle explodera igen med en försäsong i ryggen. Istället har det bara fortsatt som i höstas. Det håller liksom inte på den här nivån. Han har problem med egentligen alla spelare. Basil förlorade mot Brands förra veckan. Nog för att det är något även jag skämts över, ska växlarna inte bli för stora här. Basil har en tendens att kunna blanda och ge. Finns dock inget som tyder på att hans kvalite ska vara bortblåst. Så är faktiskt fallet med Chung. Basil som dog gillas. 
Spel: Basilashvili 2.0, 365

ATP Buenos Aires 
Ramos – Dutra Silva 
Ramos är inte den spelare han var för ett par år sedan. På gruset håller han dock hyfsad nivå fortfarande. Dutra Silva får inte riktigt till det. Han skvalpar på strax under ATP nivån. Ett par kvalmatcher har han i benen också. Tror på en jämn match här. Sport markets lina är helt okej. Väljer att plocka den. 
Spel: Ö22.0, 1.82. 

WTA Doha 
Stosur – Blinkova 
När Stosur ser sådär fin ut som hon gjorde första matchen, då är hon svårslagen. Inte för de bästa i världen. För spelare som Blinkova dock. Den gamle damen kan fortfarande. Lägger gärna min ägg i hennes korg idag. Kan säkert vara bra för henne då hon förmodligen inte har några kvar själv. 
Spel: Stosur, 2.0. 

Det var måndagens klickande! Flatinsats 5U bokförs. Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här