U21 Spanien – Italien

juni 27th, 2017

Hallå gott folk!! En match som känns som de kan bli vad som helst.. vågar inte pricka ut nån speciell vinnare och inte heller målspel.. är sugen på Spanien över 5,5 hörnor, men är liiiite för missnöjd med oddset men de kommer troligtvis tas live efter några minuter, de brukar faltiskt öka rätt snabbt! Är ni nöjda med oddset nu som är runt 1,85 så ta de! Men IOM hög lina så vill jag ha något högre!

vill ni veta exakt när jag lägger så häng med på Twitter så skriver jag ut spelet där, kan även komma något mer livespel!

Good luck Have fun

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här

Lämna en kommentar

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!