Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Ugo!

oktober 29th, 2018

Årets sista riktiga turneringen drar igång idag i Paris. Endast ATP slutspelet kvar efter denna vecka. Vi ska kika in ett helfranskt möte. 

ATP Paris 
Mannarino – Ugo Humbert 
Ugo, ett fantastiskt namn. Den unge fransmmannen kommer vara supertaggad här. Förmodligen hans livs match detta, en 1000 turnering på hemmaplan. I US Open tog han Wawrinka till fem set, (4 långa?). Sedan dess har formen varit bra med ett par challenger finaler. Slog bland annat Herbert i en final som är en etablerad ATP spelare. Mannarino har visat förfärlig form hela hösten egentligen. Det ser liksom inte bra ut när han spelar tennis. Alltid svårt att värdera dessa spelare mot varandra. Självklart bör Mannarino någonstans ha en större grundkapacitet för tillfället. Jag tänker dock att han har spelat så dåligt och det är verkligen inte bara att koppla på utan form kommer oftast succesivt. Detta är som sagt UGOs största match i karriären och han kommer vara så sjukt laddad. Mannarino är van att förlora och Ugo är van att vinna och det tror jag blir det som skiljer grabbarna åt idag. 
Spel: Humbert 2.11, pinnen. 

Haasee – Kolshreiber 
Haasee borde och skulle ha åkt ut igår. Hur Jaziri lyckades förlora den är en gåta. Kolshreiber har även han en dålig form. Jag tror dock att underlaget här med en sorts blandning av snabbt och långsamt underlag här kan passa honom. Dessutom sitter Kol på en stor fördel här grundkapacitetsmässigt. Och när då Haasee uppvisar dålig form, ja då måste vi klicka. 
Kolshreiber 1.67, pinnen. 

Bokförs flat 5U
Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här