Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Upp till bevis, Ramos!

januari 6th, 2019

Privata stökigheter har gjort att inledningen på säsongen blivit lite ryckig. Tennis sover dock inte för det. En rad turneringar denna vecka och de nya turneringarna har redan dragit igång. Jag har jobbat mig ikapp under dagen och tycker mig hittat ett par fina spel till kommande natt. 

ATP Auckland 
Opelka – Ramos 
Storservaren Opelka ska möta ojämna Ramos. Självklart kan Ramos slänga bort games. Samtidigt har han potentiallen att sprattla till och bryta Opelkas serve. Normalt borde det inte alls bli många breaks här. Opelka får stora problem i spelet när han är uppe på ATP nivå. Jag gillar linan på Ramos här och kliver in. 
Spel: Ramos +2.5, 1.83. 

Kudla – Garcia-Lopez 
Två segrar i kvalet för GL men det var inte mot något motstånd som skrämmer. En Bedene ur form och Bolt. Kudla är på en helt annan nivå. Jag tycker det är lite väl snällt mot GL och sätta den matchen som even. 
Spel: Kudla 1.91, Betfair. 

Paire – Norrie 
Paire har suttit på flyg från Indien till Australien. Norrie har spelat Hopman cup och visade fin form där. Givet klick. 
Spel: Norrie 1.90, kambi. 

WTA Sydney 
Konta – Bertens 
Konta klev av sista kvalrundan och fick en lucky loser plats. Tydligen något problem med nacken. Vare sig man tror på det eller inte så förstår jag inte att det är en even match här. Konta måste bevisa bra mycket mer innan hon ska vara nästan even mot Bertens. 
Spel: Bertens 1.87, bethard. 
Flatinsats 5U.
Då kör vi! Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här