Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Uppdaterat inlägg på Call of Duty idag

juli 5th, 2018

Bet365 har släppt marknad nu och det var fan på tiden.
– Föredrar Bet365 över Coolbet pga lättare sida och snabbare uttag medan Coolbet erbjuder live och skulle jag spela på Coolbet är det endast livespel så det pre spel jag lägger här under är från bet365.

Red Reserve vs EnVyUs // 20:00 // 3u
-1.5 på Red Reserve till 1,83 är plockat.

Motivering: Oj vad ska man börja med Red Reserve, dem har chokat så jävla mycket i mina tidigare reks där man alltid tar en 2-0 ledning men somehow släpper till 2-2 för att man har en sämre CTF.
Red Reserve är ligans bästa lag på Hardpoint så vinner man Hardpoint samt SnD så är det okej att tappa CTFn för att karta 4 är Hardpoint och då bör matchen sluta 3-1.

Team Kaliber vs Evil Geniuses // 23:00 // 3u
-1.5 på Team Kaliber till 2,20 är plockat.

Motivering: Kaliber har en väldigt bra form just nu där man i Tisdags vann mot Red Reserve som just nu är ligans bästa lag samt att man vann 3-0 mot EnVyUs och har verkligen hittat sin form.
Samtidigt har Evil Geniuses kanske sin sämsta form nu. Dem inledde divisionen mycket bra och har varit top4 lagen i divisionen men har förlorat några matcher nu på rad och sett enormt svaga ut och det är därför jag tror att Team Kaliber kommer vinna 3-0 eller 3-1 ikväll.

FaZe vs Echo Fox // 02:00 // 3u
Echo Fox att vinna till 1,66.

Motivering: Echo Fox har jag haft i tidigare inlägg på senaste och dem har alltid gått in så jag slutar inte tvivla på dem här. Man har en sjuk form just nu och FaZe haft en dålig, dock så vann FaZe sin senaste match 3-0 mot Evil Geniuses som även dom har den sämsta formen på länge, dock så var matchen riktigt jämn trots en 3-0. Ett lag med en riktigt bra form som fightar om nummer 1 placeringen inför playoffs bör sänka FaZe här.

Lycka till.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här