Vad är Donskoy bra på? | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Vad är Donskoy bra på?

juni 12th, 2018

Ward levererade verkligen idag! Alltid tillfredställande när en högoddsare sitter. Vi tuggar på. Imorgon har vi Fucsovics som ligger kvar sen idag, men vi ska såklart fylla på med ett par spel. 

ATP Hertogenbosh 
Medvedev – Verdasco (Onsdag) –> Medvedev 1.71. Såg fin ut idag på gräset, tror han kommer ha fördel av att redan ha varit på underlaget här. Dessutom känns det som att Medvedev väntat på gräset ett tag nu, när det äntligen är här ser han väldigt spelsugen ut. 

Skugor – Donskoy –> Skugor 2.0. Som rubriken lyder, jag har svårt att avgöra vad Donskoy egentligen är bra på. Inte speciellt rörlig, servar inte speciellt bra, inte speciellt stark. Självklart en bättre bollare än dubbelspecialisten Skugor, men jag tror att Skugors servande kommer att räcka för seger här. 

ATP Stuttgart 
Paire – Fritz –> Paire 2.0. Vill se lite mer av Fritz innan det kan vara rättfärdigat att han är mini-fav mot en så kvalitativ spelare som Paire ändå är, om än lite oberäknelig. Dock känns han faktiskt lite tryggare i år, fransmannen. 

Det var allt för imorgon! @Laakieee på twitter för de som vill följa där

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.