Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Vända på steken

augusti 27th, 2018

Trevlig kväll! Inlägget skrivs från mobilen i och med att jag för tillfället är utan dator. Därav ett mycket kortare inlägg.

Kalmar FF – Örebro SK – 27/8 19:00

På Guldfågeln Arena möts ikväll Kalmar och Örebro. 

Kalmar som åkte på pumpen i svenska cupen senast mot Assyriska där man vilade många A-lagspelare, bland annat bröderna Elm. Idag kommer man till spel med nästintill skadefri trupp, där Nouri och Sachpekidis saknas. Det märks att Kalmar är ett klart bättre lag med Rasmus Elm vid rodret som spelfördelare.

Örebro saknas skyttekungen Kennedy Igbonanike och unge Arvid Brorsson. Man startade med många a-lagspelare när man i torsdags slog Akropolis på bortaplan. Idag startar man bland annat med Viktor Sköld på topp, som inte gjort mål i allsvenskan sedan 2016.

Örebro är inne i en klart jobbig period med ett par förluster det senaste samtidigt som Kalmar går framåt. Örebros bänk ser utöver Bertilsson svag ut och med tredje matchen på sju dagar tror jag viktig spelare som Besara får det tungt och när ersättarna inte finns på bänken blir det svårt.

jag väljer att spela Kalmar rak till 1.71 på bethard med 3/6 units.

må väl och spela sunt, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här