Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Världens just nu sämsta tennisspelare?

juni 9th, 2019

ATP Stuttgart 
Zverev – Tsonga 
Zverev har alltså förlorat sina 11 senaste tennismatcher. Ursäkta mig, han vann mot en för dagen usel Kuhn i vår en gång. Förutom det, idel förluster sedan förra sommaren. Då tennis spelades på gräs. Tennis spelas återigen på gräs imorgon. Möter gamla storspelaren Tsonga som inte heller imponerar. Zverev brukar gå bra i Stuttgart och framförallt, han måste gå bra. Går han dåligt denna grässäsong är karriären mer eller mindre över. Jag räknar med en galet taggad Zverev som satsat fullt ut på detta. 
Spel: Zverev +1.5 set, 2.13 sportmarket. Håll koll på kambi och betsson där oddsen bör stiga om ni inte vill plocka till nuvarande där. 

ATP Hertogenbosch
Fritz – Rodionov 
Han kan serva, Rodionov. Fritz gör sin första match på gräset och därmed tycker jag linan är lite låg på detta snabba underlag. 
Spel: Ö21.5, 1.71, coolbet

Fucsovics – Munar 
Jag kan inte tänka mig annat än att Munar får stora problem på gräs. Dessutom såg han usel ut mot Caruso i Franska öppna. 
Spel: Fucsovics -3.5, 1.84, leovegas

Tre spel följer vi upp denna nya veckan med! flat som vanligt!
 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här