Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Vem är mest Clutch?

oktober 10th, 2018

Dagen var som veckan har varit. Ett förfärligt spel och ett bra spel. Gillar inte alls att jag varit så snett på det i ett par matcher. Kollade dock hela dagen idag och hoppas jag bildat mig rätt bild gällande spelarnas form och matchups. 

ATP Shanghai
Anderson – Tsitsipas 
Den unge greken imponerade när det väl gällde idag. Jag tycker han är så clutch alltså. Har inget statistiskt underlag för detta, bara en känsla. Spelar smart vid de viktiga poängen. Det var helt klart det som avgjorde idag i en annars jämn match mot Khachanov. Räcker det mot Anderson då? Det är frågan. Anderson valde jag att spela emot idag och det var misslyckat, minst sagt. Han sköljde över Kukushkin helt idag. Anderson har förstås alltd sin serve att falla tillbaka på. De veckorna han kan blanda det med oket returer och stabilt spel är han farlig för de flesta. Jag tycker inte Tsitsipas spelade så fantastiskt bra idag utan det var mer vid rätt tillfällen. Därför blir mitt spel följande. 
Anderson 1.70 

Coric – Del Potro 
Del Potro var halvt döende idag. Anledningen att han vann var endast Gasquets förstörda hjärna och inget annat. Coric spelade bra tycker jag, båda sina matcher. Ska han slå Del Potro någon gång så är det imorgon. Flytta runt honom så mycket det går så är chansen fin! 
Coric 2.50! 

Flatinsats och bokförs 5U 

Lycka till! 
 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här