Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Vi välkomnar BetHockeyStick!

september 10th, 2017

BetHockeyStick ansluter till sidan denna säsong och kommer ge ut speltips kring NHL! Kul säger jag och detta utökar bara sidans anda och fokus som ligger kring just NHLbetting!

BetHockeyStick är en av de bästa rekarna kring NHL och förra året gick han en hel del plus. Grundserien på hela +111,21 units. Sen blev playoff alltmer tufft som slutade på -53,1 units. Men i helheten så fick säsongen 16/17 ett ritkigt fint plusresultat. För er som vill se hans tidigare spreadsheets från säsongen 16/17 så har ni det här:

Grundserien

Playoff

Detta kommer självklart leda till att det kan bli olika tips på samma NHL-matcher här på sidan, då vi inte alltid tänker exakt likadant. Men oftast har vi samma utgång i tankarna. Anyway, det finns 3 scenarion ni kan göra.

1. Rygga båda. Då är det bara rygga fullt ut (oavsett om vi spelar mot varandra) då ni får tänka att ni ska hänga med hela vägen till det slutliga helhetsresultatet som (eventuellt) blir plus för båda.

2. Rygga en av oss

3. Läsa våra tips och tankar för att bygga en egen uppfattning och välja ut själva hur ni vill spela.

Om ni vill sortera NHL-tipsen från oss är det bara att klicka på första fliken ''rekare'' och välja den av oss rekare ni vill ha sorterat. För att på startsidan kommer bådas tips att komma upp (i olika inlägg såklart).

Nu i den kommande veckan kommer även ett ''get to know BetHockeyStick'' inlägg där jag ställer 17 frågor till BetHockeyStick och han svarar! Lite samma grej som "get to know" inlägget med Pollettregn där jag ställde 15 frågor för ett tag sedan (Ni hittar det inlägget här)

Frågor? Kommentera här eller kom in på chatten 🙂

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.