Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Vi välkomnar Emilia Hult!

september 28th, 2017

Emilia Hult ansluter till NHLbettingblog.se från och med oktober och kommer ge ut speltips kring Esport CS under vissa perioder! Väldigt kul att Emilia var öppen för att testa på detta och ansluta till sidan och fylla upp ett område som saknas, nämligen Esport.

Emilia är en stor twitchprofil då hon driver en kanal med ca 140 000 följare. Hon spelar oftast CS och har även fått upp ögonen för betting i denna veva.

Mer om Emilia kommer nu imorgon, fredag, då ett ''get to know Emilia Hult'' inlägg dyker upp där hon berättar lite om sig själv och hennes kanal! Lite ungefär samma grej som "get to know" inläggen med BetHockeyStick och Pollettregn för ett tag sedan (klicka in på dessa rekare i menyn för att hitta dessa inlägg längst upp till höger på varje rekare).

Emilia Hults twitchkanal

Frågor? Kommentera här eller kom in på chatten :)

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Instacasino

LeoVegas Sport

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

LeoVegas Sport