Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Vi välkomnar Simpe och Laakieee!

april 12th, 2018

NHLen går mot sitt slut men vi har mycket annat här på NHLbettingblog i dagsläget när det gäller speltips. Både inom esport, innebandy och fotboll. Men nu har jag valt att ta in två nya till startsidan för att fylla upp lite luckor i vissa sporter.

Har lagt fokuset på tennisen som pågår året om och även svensk fotboll som dragit igång. Följande ansluter från och med idag:


Simpe – Fokus på Allsvenskan och Superettan

Simpe är en studerande exilsmålänning med hjärtat i den svenska fotbollen, och främst i Jönköpings Södra. Följer främst Allsvenskan och Superettan, men finns det möjlighet drar han gärna och tittar på det lokala laget med en kaffe i handen. Fokus på Allsvenskan (inklusive hörnor) och Superettan, men kan även komma spel på bonnbollen!

Ni kommer hitta Simpe's spel här på sidan och här är spreadsheets:

Spreadsheet – Svensk fotboll 2018

Förra årets spreadsheet av Simpe:

Spreadsheet – Svensk fotboll 2017

Ifall ni vill sortera och se enbart Simpe's speltips på sidan:

nhlbettingblog.se/simpe/


Laakieee – Fokus på Tennis. Även Dart och Allsvenskan

Ni känner nog igen Laakiee redan. Han har huserat på NB-wall sedan i slutet av Januari och gett grymma speltips på framförallt tennisen. Resultatet? +126,15 units fram tills idag på enbart tennis. Förtjänar sin plats på startsidan och kommer ha störst fokus på tennis. Men ni kommer även se speltips på Dart och Allsvenskan.

Ni kommer hitta Laakieee's spel här på sidan och här är spreadsheets:

Spreadsheet – Tennis
Spreadsheet – Dart
Spreadsheet – Allsvenskan (Fotboll)

Ifall ni vill sortera och se enbart Laakieee's speltips på sidan:

http://nhlbettingblog.se/laakiee/

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.