Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

VIRTUS PRO – NIP

november 7th, 2018

Ganska kortfattat gällande denna matchen. Båda lagen måste vinna. Tur för NIP, så har de endast 10 matcher spelade och med andra ord återstående matcher för att undvika de sista två platserna gällande relegering från ligan. Virtus Pro i sin tur har spelat 14 matcher och har 4 återstående. Mellan plats som innehas av Virtus Pro och plats 10 som innehas av G2 skiljer det 6 poäng. Med andra ord kommer det vara en jädrans fight mellan dessa lagen som innehar dessa platserna här emellan. G2 ligger på poäng följt av NIP och LDLC på 12 och resterande fram till Virtus Pro har alltså 15 poäng inspelade. Utgångsläget är alltså rätt klart. Båda lagen måste vinna och gärna ta samtliga poäng, för att undvika att bli nedflyttade.

Kartan som jag fokuserar på i dagens möte är map 1, som har valts av Virtus Pro, nämligen Cache. Inte så konstigt kanske sett till att det är en karta som detta laget trivs på rätt ordentligt nuförtiden. Den tillhör faktiskt en av deras bästa kartor tillsammans med Dust2 och är en karta man dessutom har fem raka vinster på, över motstånd som G2, FaZe och Fnatic bland annat. Inga dåliga lag man mött och heller ingen överdrivet dålig karta för Virtus Pro. Givetvis är man fortsatt ifrågasatt till hur Virtus Pro ska eller kommer prestera men samtidigt finns där ändå en del hopp i laget med sin nya lineup. På en karta man trivs på och med poäng man verkligen behöver så tror jag ändå man borde kunna kamma ihop åtminstone en karta till sin fördel.

NIP är i en minst lika prekär situation som Virtus Pro. Man måste vinna och det är oerhört viktigt att man gör det för att undvika att åka ur ECS. Inte för att detta direkt har hjälpt laget förut, dvs att prestera när det behövs, sett till att man har ett par oerhört dåliga månader bakom sig. Det enda positiva kom väl egentligen nu nyligen på Blast Pro Series där man nådde final och sen förlorade komfortabelt mot NaVi. Man gjorde en bra prestation men i all ära så var det nog ändå lagen som var där som inte presterade som de skulle, exempelvis Astralis och MIBRCache är en historiskt trevlig karta för NIP men också en karta som man inte riktigt varit lika duktiga på den senaste tiden. Visst, man har tre vinster i rad på kartan men då har man också mött AVANGAR(på LAN), BIG och AGO, vilket inte är de absolut bästa motstånden på just Cache.

Hur jag än vrider och vänder på det så måste Virtus Pro anses ha en rätt bra chans att vinna Cache. Båda lagen har liknande form, båda lagen behöver vinsten och båda lagen har presterat oerhört dåligt en längre tid. Kartan är dessutom till en fördel för Virtus Pro även om den är historiskt bra för NIP.

Så varför ska Virtus Pro då ha 3x degen på en vinst här?

 

Speltips: Virtus Pro ML Map/Match 1

Liga: ECS EU

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 3.00

Spelstopp: ONSDAG 7 November 19:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här