Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Wimbledon dag 2!

juli 3rd, 2018

taggade på Sverige-Schweiz idag? 

Endast idag hos Coolbet!

Denna tisdag kör Coolbet ett specialerbjudande för nya spelare på Sveriges match.

– Vid din första insättning får du 100% bonus OCH dessutom är ditt första spel, upp till 500kr, helt riskfritt.
– Det enda du ska till att göra är att lägga ditt första spel (min odds: 1,50) på just Sverige-Schweiz så får du, vid förlust, tillbaka hela summan utan omsättningskrav!

Skapa konto hos Coolbet här och ta del av erbjudandet


2 in och 3 ut igår och således lite minus. Är missnöjd med ett spel men de andra förlustspelen hade kunnat gå åt båda hållen. Vi kliver på dag 2 och ser vad den har att bjuda på. 

ATP 
F.Lopez – Delbonis –> F.Lopez -2.5 sets, 1.91. Desto snabbe underlag, desto sämre Delbonis. Räknar med max 1 tiebreak här, om ens det. Delbonis kommer ha väldigt svårt att bryta Lopez. Han spelar med en lång baksving och även lång forehandsving, vilket gör att han hamnar i tidsnöd i princip varenda slag på gräs. 

Haase – Copil –> Ö39.5, 1.83. Två servefontomer där favoriten Haase inte direkt är känd för att blåsa motståndarna av banan. Ett varsitt set här och det ska mycket till för att vi ska få se en upprepning av Kudla – Pouille från gårdagen. 

Chardy – Shapovalov –> Chardy 1.70. Shapovalov har blandat sina prestationer på gräs, mest har det varit dåligt dock och mot Chardy som har presterat hela grässongen blir det jobbigt över 5 set. 

WTA 
Stosur – Peng –> Stosur 1.84. Stosur såg fin ut senast  jag såg henne, Peng hamnar självklart i problem med sin serve på gräset. Det krävs att Stosur är på G då hennes racket bestämmer matchen, det tror vi hon löser! 

Kenin – Sakkari –> Ö21.5, 1.85. Fin match, gillar båda spelarna. Tror också båda spelarna ser detta som en match där de har stor chans att vinna. Tror det blir riktigt tight! 

@laakieee 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här