Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Wimbledon dag 2!

juli 3rd, 2018

taggade på Sverige-Schweiz idag? 

Endast idag hos Coolbet!

Denna tisdag kör Coolbet ett specialerbjudande för nya spelare på Sveriges match.

– Vid din första insättning får du 100% bonus OCH dessutom är ditt första spel, upp till 500kr, helt riskfritt.
– Det enda du ska till att göra är att lägga ditt första spel (min odds: 1,50) på just Sverige-Schweiz så får du, vid förlust, tillbaka hela summan utan omsättningskrav!

Skapa konto hos Coolbet här och ta del av erbjudandet


2 in och 3 ut igår och således lite minus. Är missnöjd med ett spel men de andra förlustspelen hade kunnat gå åt båda hållen. Vi kliver på dag 2 och ser vad den har att bjuda på. 

ATP 
F.Lopez – Delbonis –> F.Lopez -2.5 sets, 1.91. Desto snabbe underlag, desto sämre Delbonis. Räknar med max 1 tiebreak här, om ens det. Delbonis kommer ha väldigt svårt att bryta Lopez. Han spelar med en lång baksving och även lång forehandsving, vilket gör att han hamnar i tidsnöd i princip varenda slag på gräs. 

Haase – Copil –> Ö39.5, 1.83. Två servefontomer där favoriten Haase inte direkt är känd för att blåsa motståndarna av banan. Ett varsitt set här och det ska mycket till för att vi ska få se en upprepning av Kudla – Pouille från gårdagen. 

Chardy – Shapovalov –> Chardy 1.70. Shapovalov har blandat sina prestationer på gräs, mest har det varit dåligt dock och mot Chardy som har presterat hela grässongen blir det jobbigt över 5 set. 

WTA 
Stosur – Peng –> Stosur 1.84. Stosur såg fin ut senast  jag såg henne, Peng hamnar självklart i problem med sin serve på gräset. Det krävs att Stosur är på G då hennes racket bestämmer matchen, det tror vi hon löser! 

Kenin – Sakkari –> Ö21.5, 1.85. Fin match, gillar båda spelarna. Tror också båda spelarna ser detta som en match där de har stor chans att vinna. Tror det blir riktigt tight! 

@laakieee 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.