Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Wimbledon kval!

juni 25th, 2018

Årets tredje grand slam är snart här. Kval denna vecka, även ett par turneringar spelas så finns en hel del gott att kika på. 

ATP Eastburne 
Ferrer – Berretini –> Berretinin 1.91. Det har inte bevisats än, men jag tror Berretini kan trivas helt okej på gräset, med en match i ryggen och mot en klart nedåtgående Ferrer ser jag fina chanser här. 

ATP Antalya 
Delbonis – Herbert –> Herbert -1.5 set, 1.97. Delbonis trivs inte alls på gräset och mot en så stark servare blir det svårt för honom. Kan bli ett tiebreak i matchen, men där sitter vi bra. 

Wimbledon kval 
Gianessi – Petrovic –> Petrovic 2.59. Gianessi har alltid enorma problem på gräset med sina långa baksving. Hamnar i tidsnöd nästan varenda slag. Fin chans! 

Hoang – Ruud –> Hoang 3.75. Riktigt fint spel detta. Ruud har aldrig bevisat sig på gräs, just nu är han endast en grus spelare och så länge han inte bevisat sig, ja då måste vi plocka sådana här odds. Vamos! 

Moraing – Harris –> Moraing 1.85. Lite samma här. Dock, Moraing har inte imponerat i år ska nämnas. Men Harris har knappt, om ens alls, spelat på gräset i år och det kombinerat med grundkapaciteteten på snabba underlag borde göra Moraing till lite större favorit. 

@Laakieee på twitter! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.