Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Wimbledon kval!

juni 25th, 2018

Årets tredje grand slam är snart här. Kval denna vecka, även ett par turneringar spelas så finns en hel del gott att kika på. 

ATP Eastburne 
Ferrer – Berretini –> Berretinin 1.91. Det har inte bevisats än, men jag tror Berretini kan trivas helt okej på gräset, med en match i ryggen och mot en klart nedåtgående Ferrer ser jag fina chanser här. 

ATP Antalya 
Delbonis – Herbert –> Herbert -1.5 set, 1.97. Delbonis trivs inte alls på gräset och mot en så stark servare blir det svårt för honom. Kan bli ett tiebreak i matchen, men där sitter vi bra. 

Wimbledon kval 
Gianessi – Petrovic –> Petrovic 2.59. Gianessi har alltid enorma problem på gräset med sina långa baksving. Hamnar i tidsnöd nästan varenda slag. Fin chans! 

Hoang – Ruud –> Hoang 3.75. Riktigt fint spel detta. Ruud har aldrig bevisat sig på gräs, just nu är han endast en grus spelare och så länge han inte bevisat sig, ja då måste vi plocka sådana här odds. Vamos! 

Moraing – Harris –> Moraing 1.85. Lite samma här. Dock, Moraing har inte imponerat i år ska nämnas. Men Harris har knappt, om ens alls, spelat på gräset i år och det kombinerat med grundkapaciteteten på snabba underlag borde göra Moraing till lite större favorit. 

@Laakieee på twitter! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här