Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Wimbledon!

juli 2nd, 2018

Heltidsjobbet gör att det är svårt att finna tid för inlägg. Nu drar dock Wimbledon igång imorgon och då ska jag verkligen försöka göra mitt bästa. Den mest klassiska turneringen som finns, Wimbledon. Federer går in som storfavorit och har fått en bra lottning. Den andra sidan känns vidöppen, blir spännande att se vem som tar den andra finalplatsen. 

ATP 
Mannarino – Garin –> Garin +7, 1.87. Mannarino är ingen spelare som kör över motståndare. Visade sig klart ojämn veckan som var. Garin visat att han kan spela även på gräs. Bör hänga med tillräckligt här för att täcka linan. 

Monfils – Gasquet –> Gasquet -1.5 sets, 2.13. Monfils hatar gräs öppet. Mot sin landsman som tycker om gräset blir det svårt. Gasquet är svår att lita på men här tror jag han löser linan. 

Pouille – Kudla –> Ö39.0, 1.86. Tror verkligen Kudla tagit steget för att kunna utmana spelare som Pouille på gräs nu. Samtidigt har inte Pouille imponerat i år, flera incitament alltså för att denna matchen ska bli väldigt jämt. Ovisst. 

WTA 
Martic – Makarova –> Martic 1.88. Makarova har varit dålig hela säsongen. Krävs att hon gör säsongens bästa match för att lyckas slå igenom Martic här, något jag inte tror hon kommer klara av. 

Giorgi – Sevastova –> Ö21.0, 1.82. Svårt att välja vinnare här. Matchen är på Giorgis racket, som alltid i princip när hon spelar. Här kommer hon dock få mothugg men tror hon kommer ta oss över linan. 

Sådär, då slår vi igång Wimbledon! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här