Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Windigo – Sprout

juni 29th, 2018

Dagen är äntligen här!

EU Minor Closed Qualifier spelas idag. lag går vidare till Minorn som spelas på LAN där sedan 8 lag går vidare till Major Qualifiern där sedan 8 lag går vidare till den stora turneringen, Majorn. Visst, det låter ätt klyddigt, men det är som det är. I vilket fall som helst så innebär detta att detta kvalet är det FÖRSTA riktiga kvalet till den största turneringen i CSGO

Windigo är supertaggade på detta. Detta lagbygget har funnits ett bra tag och äntligen har de lyckats att ta sig till sin första, och absolut största, riktiga utmaning i deras karrirärer. Matchen ikväll spelas mot ett perfekt motstånd för Windigo. På andra sidan står ett Sprout som inte alls imponerat. Sprout började som ett tyskt lag och har nu slutat som en blandning mellan danskar och tyskar med en majoritet av danskar. Endast Spidii och denis är kvar när spelare som kRYSTAL, innocent och zehn har lämnat vilket säger en del om kvalitén man gjort av sig med. Ersättarna för dessa tre herrrar har blivit natosaphix, sycrone och PERCY vilket inte alls är spelare med samma kaliber som de andra spelarna vilket har märkts ute på spelplanen.

Sprout levererar inte. Formen är någorlunda bra men tycker helt klart att statistiken överdriver lite gällande hur spelet faktiskt ser ut. Laget har haft en del förluster mot mediokert motstånd den senaste tiden och det ser ganska osammanhängade ut när laget spelar. När man nu möter ett Windigo som spelar väldigt sammansatt och strukturerat och inte är rädda för att demolera sitt motstånd så vet jag inte riktigt vad Sprout ska ta sig till. Sprout är givetvis ett bra lag, men de är inte lika samspelta som Windigo och de är heller inte lika strukturerade. Det saknas fortfarande mycket på lagfronten för detta Sprout.

Visst, Windigo har gjort sig av med SPELLAN nyligen vilket jag tycker är fullständigt galet. Oerhört duktig spelare. Samtidigt får man spela utan dreamer då han har en VAC-ban och inte får delta i denna turnering. Ersättaren för SPELLAN har blivit blocker som nyligen spelat för Bpro och han är en fullt duglig ersättare. Faktum är att detta laget spelade i helgen, med dreamer, där laget förlorade i finalen mot Kinguin. Med andra ord en väldigt bra prestation på så kort tid.

Nej, detta ska Windigo ha i bagaget. Linan på pappret idag är fullt godkänd och mer än duglig att plocka ner detta Sprout som de ser på andra sidan. Windigo är bättre. Bubble, v1c70r, pNshr, SHIPZ och blocker är bättre.

Speltips: Windigo ML

Liga: EU Minor Closed Qualifier

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 1.66

Spelstopp: FREDAG 29 Juni 21:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här