Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Zverer älskar inte tennis just nu

oktober 6th, 2018

Varit tyst från mig ett par dagar där livet utanför twitter tagit upp all min tid. Vi sitter på Kei till 5.85 imorgon i finalen. Vore fantastiskt roligt om en outright vinnare sitter. Bara att hoppas nu. Redan imorgon kickar huvudturneringen igång i Shanghai, en masters 1000 turnering. Alltid roligt med sådana där de bästa spelarna oftast är med och stora startfält. Inte så många matcher redan imorgon dock men något ska vi plocka. 

ATP Shanghai 
M.Zverev – Jarry –> Jarry 1.68, leo vegas. Jag såg Zverev spela förra veckan och det var ingen vacker syn. Han såg sä less ut alltså. Han borde bara lägga ner säsongen. Jarry då? Ja han får vi väl säga att han faktiskt är ett osäkert kort. Han besitter en enorm potential men har visat den alltmer sällan ju längre säsongen gått. Jarry visade okej spel mot Paire i Tokyo. Jag tror han har slipat formen i en vecka nu och kommer vara redo att prestera imorgon. Är han det, då blåser han Zverev av banan. 

Medvedev – Zhang –> Zhang +5, 2.01, pinnen. Medvedev spelar alltså final mot Kei imorgon i Tokyo. Han ska sedan resa till Shanghai och spela. Förhoppningsvis redan på måndag, men förmodligen kommer han undan med tisdag. Hur som tycker jag att detta ändå är ett bra spel. Medvedev kan vara måttligt intresserad stundtals och detta känns verkligen som en match där han endast kommer göra det nödvändiga för att vinna. Inte ett dug mer. 

Shapovalov – Basilashvili –> Shapo -1.5 set, 2.20, pinnen. Basil spelar alltså även han final imorgon mot Del Potro. Det är verkligen inte vardag för Basil att spela finaler. Han är dessutom inte en spelare som är känd för att prestera vecka efter vecka direkt. Jag tror han kommer göra en mindre bra prestation här och det kommer Shapo utnyttja med sitt stabila servande. Kommer inte vara superkul för Basil när motivationen är sådär och det smäller servar runt honom. 

Flatinsats och bokförs 5U. Ett spel till imorgon och två till måndag/tisdag. Framförallt: JOBBA KEI! 

Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här